Wie is Paas Vastgoed?

Wij zijn een onafhankelijke ontwikkelaar en houden ons actief bezig met transformatie, (her-) ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen maar ook met woonzorg-, multifunctioneel- en commercieel vastgoed. Dit doen wij regelmatig gezamenlijk met onze klanten. Het is onze grote passie om op duurzame wijze een omgeving te creëren waarin mensen zich echt prettig voelen.

Paas Vastgoed Ontwikkeling opereert als financieel onafhankelijke projectontwikkelaar proactief in de markt. Wij proberen veel waarde toe te voegen en zijn daarmee op ons best zijn.

 

 

Daarbij staan wij voor iedereen open en gaan graag de dialoog aan met onze klanten, partners en de omgeving. Wij vinden het belangrijk een uitstekende relatie te hebben met institutionele partijen, kleinere investeerders, corporaties, eindgebruikers en andere partijen waarmee wij samenwerkingsverbanden (willen) hebben.

Paas Vastgoed Ontwikkeling kent zijn oorsprong in Noord Nederland maar is in toenemende mate actief in andere delen van het land.