Nieuwbouwontwikkeling ‘De Terrassen’ Amstelveen

Paas Vastgoed is eind 2015 begonnen met deze herontwikkeling aan de Groenelaan in Amstelveen. Wij hebben dit project ‘De Terrassen’ genoemd. Het project bestaat uit 134 vrije sector huurwoningen met een hoog afwerkingsniveau en een omvangrijke parkeergarage op maaiveld. Het project bedraagt circa 13.000 m2 BVO.

Architectenbureau Hoogeveen B.V. uit Amstelveen (www.architectenbureau-hoogeveen.nl) is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp.

Voor deze ontwikkeling zijn in 2015 twee verouderde kantoorgebouwen aangekocht die gesloopt zijn. Hiermee heeft Paas Vastgoed Ontwikkeling actief meegewerkt aan de ambitie van de gemeente Amstelveen om op deze locatie leegstaand vastgoed te vervangen voor hoogwaardige woningbouw.

Op deze locatie, dicht bij het centrum, het openbaar vervoer en de snelweg A9 zijn afgelopen jaren meerdere hoogwaardige woningbouwprojecten gerealiseerd. Het project De Terrassen is het laatste project in het gebied waardoor het gebied nu volledig getransformeerd is. De Terrassen is medio 2018 opgeleverd aan RJB Netherlands B.V.

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact met ons op.